Werkwijze

Diverse diensten en efficiënte oplossingen

Ontdek de mogelijkheden en de werkwijze van Auto Restyle Service in Apeldoorn en omgeving. Bij ons schadebedrijf kunt u terecht voor onder andere:

Uitdeuken zonder spuiten

Bij uitdeuken zonder spuiten wordt gebruik gemaakt van geavanceerd gereedschap. Voor elk type deuk en de locatie is er een speciaal stuk gereedschap ontwikkeld. Door de specifieke eigenschappen van de gereedschappen en de jarenlange ervaring zijn wij in staat om die kwaliteit te leveren die u van ons verwacht.

Wanneer er geen mogelijkheid is om er met de gereedschappen bij te komen, wordt gebruik gemaakt van een speciale lijmtechniek.

Lees meer

Werkwijze Auto Restyle Service

Krasreparatie

Bij krasreparatie wordt uitgegaan
van een optische reparatie. Dat wil zeggen dat er getracht wordt de kras aan het oog te onttrekken. Zo kan het zijn dat er een klein litteken overblijft. Er zijn verschillende methodes om krassen te verwijderen. één van de gebruikte methodes is SSR. Dit staat voor Sprayless Scratch Repair. Dit is een fantastische methode om krassen, die niet te diep zijn, aan het oog te onttrekken. Er wordt gewerkt met echte autolakken en u krijgt altijd 2 jaar garantie.

Lees meer

ssr-logo

Kras

Spotrepair

Bij Spot Repair is het uitgangspunt een kleine schade. Bij deze schade is het niet meer van belang of de lak nu wel of niet is
beschadigd. De reparatieplek wordt namelijk opnieuw gespoten. Ter plekke wordt de kleurlak gemaakt met echte originele autolak. Vervolgens wordt de lak opgespoten en vervolgens afgedekt met een nieuwe blanke lak. U ziet dus geen verschil meer en de schade is 100% gerepareerd. Deze methode is aanzienlijk goedkoper dan de traditionele reparatie bij een schadeherstelbedrijf en blijft meestal binnen het eigen risico van uw verzekering. U levert dus geen schadevrije jaren in. Uw auto weer als nieuw voor 1/4 van de normale reparatiekosten. Lage kosten en een snelle service!

Lees meer

spot repair

Steenslagreparatie

Bij steenslag zijn er kleine stukjes lak weggeslagen door steentjes die zich op het wegdek begeven. In het begin zie je er niet zoveel van, maar naarmate er meer steenslagschade optreedt, hoe meer het gaat opvallen. De enige oplossing om deze "putjes" voor 100% te repareren is het opnieuw spuiten van de beschadigde delen. Dit is een dure oplossing. Het is ook mogelijk een "cosmetische"reparatie uit te voeren. Hierbij worden de putjes met kleurlak ingelegd en opgevuld. Na diverse behandelingen zijn de putjes bijna niet meer zichtbaar. De beschadigingen zijn nu optisch verwijderd. Eindresultaat 75% - 80%. Een mooi resultaat voor een fractie van de normale prijs.

Lees meer

Steenslag

Koplampreparatie

Tegenwoordig zijn bijna alle koplampen uit kunststof
vervaardigd. De koplampen zijn allemaal voorzien van een blanke lak. Na verloop van tijd wordt de blanke lak aangetast door weersinvloeden, UV staling etc. Dit is een lelijk gezicht en bovendien vermindert het de lichtopbrengst aanzienlijk. Dit kan eenvoudig worden opgelost. U hoeft dus geen dure nieuwe koplampen aan te schaffen. Dit scheelt veel geld. Koplampreparatie is een innovatieve en betaalbare oplossing. De oude blanke lak wordt verwijderd en weer voorzien van een nieuwe laag. Uw koplampen zijn weer helemaal nieuw. Een mooi en betaalbaar resultaat.

Lees meer

koplamp reparatie

Velgreparatie


Velgreparatie
kan heel lonend zijn. De meeste auto's zijn tegenwoordig voorzien van licht metalen velgen. Dit siert de auto enorm. Maar het kan ook voorkomen dat er een beschadiging ontstaat. Meestal is dit in de vorm van stoeprandschade. Uw velg, die eens zo mooi was, ontsiert de auto ineens. Een complete renovatie kost veel geld en een nieuwe velg is nog veel duurder. Maar het kan ook anders. Autres voert voor u een deelreparatie uit. De band kan in de meeste gevallen blijven zitten en de reparatie word aan de auto uitgevoerd. Dit scheelt u veel geld. De velg wordt geschuurd en gepolijst. Vervolgens wordt de kleur bepaald en opnieuw gespoten. Als laatste wordt de blanke lak gespoten. Uw velg is weer als nieuw.

Lees meer

Velgreparatie

Reacties zijn gesloten.