Velgen

Direct een oplossing

U kent het waarschijnlijk wel, de lichtmetalen velg. De wielen maken een auto mooi of lelijk. Mooie wielen zijn daarom belangrijk voor u!

Wat mooi is, moet mooi blijven. Dat betekent dat bij een beschadiging een velgen reparatie moet worden uitgevoerd om de velgen te herstellen. De meest voorkomende schade aan de velg is de Stoeprandschade.
Autres is o.a. gespecialiseerd in velg reparatie ontstaan door stoeprandschade en waarbij aantasting door corrosie het gevolg is.

Velgen

images (3)

In sommige gevallen moet de band van de velg maar wanneer er alleen sprake is van stoeprandschade, kan het wiel vaak aan de auto worden gerepareerd. Dit scheelt u weer geld! In zo'n geval wordt de band eerst afgeplakt en vervolgens de velg gepolijst. De beschadiging wordt met speciale epoxie ingelegd en droogt bikkelhard uit na drogen met infrarood licht. de velg word nu geschuurd en opnieuw (deels) gespoten in de juiste kleur. Deze kleur wordt bij de auto gemaakt.

In de laatste fase wordt de velg afgewerkt met een nieuwe blanke lak. Zo heeft uw velg een betaalbare en professionele behandeling gehad en ziet de velg er weer uit als nieuw.

Op de contact pagina kunt u een foto uploaden en een korte omschrijving geven van uw vraag. Zo kunt u makkelijk en vrijblijvend een prijsopgave krijgen zonder dat u eerst moet langskomen.

Betaalbare en professionele behandeling voor uw velgen

Klik hier voor een vrijblijvende offerte

Klik hier voor de prijzen van velgreparatie

Velgreparatie

Reacties zijn gesloten.