Velgen reparatie

Uw adres voor velgen reparatie

Voor snelle en goedkope velgen reparatie moet u bij Autres zijn. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het repareren van stoeprandschade en aantasting door corrosie. Met ons vakmanschap zien uw velgen er weer als nieuw uit. Dat is heel belangrijk, want de juiste autovelg kan uw auto mooi of lelijk maken. Het is niet voor niets dat veel mensen kiezen voor mooie lichtmetalen exemplaren. Ook voor andere grote en kleine autoschades bent u bij ons aan het juiste adres. Daarbij staat smartrepair voorop: uitdeuken zonder spuiten. Een reparatie bij ons verloopt in principe snel, waardoor we de kosten laag kunnen houden. Hoe kunnen wij u helpen?

Belang van goede velgen

Uw velgen maken uw voertuig niet alleen mooi of lelijk. Ze zijn ook belangrijk voor uw auto. Een autovelg is immers onderdeel van de banden en een band maakt contact met het wegdek. Een velg bepaalt dus voor een deel hoe de auto rijdt en hoe de houding van de auto is. Daarom is het belangrijk om een goede kwaliteit velgen te kopen. Slijten ze ongelijk, dan is dit gevaarlijk voor inzittenden en het verkeer. Ook een beschadiging kan tot gevaarlijke situaties leiden. Laat ze bij twijfel daarom altijd nakijken. We vertellen u graag of reparatie noodzakelijk is.

Hoe repareren wij stoeprandschade?

U heeft ongetwijfeld weleens een stoeprand over het hoofd gezien. Het resultaat? Krassen en lelijke velgen. Wij kunnen in dit geval vaak een reparatie van het wiel aan de auto uitvoeren. Daardoor kunnen we u snel helpen en dat scheelt u ook weer kosten. De werkwijze voor de reparatie is als volgt:
  • Velgen reparatieEerst plakken we de band netjes af om schade te voorkomen.
  • Dan polijsten we de autovelg.
  • De plaats van de beschadiging leggen we in met een speciale epoxy.
  • Deze drogen we met infraroodlicht voor een goede harding.
  • Vervolgens schuren we de velgen.
  • Dan spuiten we in de juiste kleur.
  • Tot slot werken we af met een blanke lak.

Meer weten over de kosten?

Wilt u weten wat de kosten voor velgen reparatie zijn? Dan kunt u ons een foto van de beschadiging sturen. Aan de hand hiervan kunnen we een indicatie van de kosten maken. U kunt zich voorstellen dat stoeprandschade minder werk is voor ons dan een complete reparatie. Ook betaalt u toeslagen, wanneer we de band van de velg moeten halen of wanneer u deze in meerdere kleuren gespoten wilt hebben. Informeer naar de mogelijkheden via 06-19608566 of stuur ons een e-mail via info@autres.nl. Uiteraard bent u ook van harte welkom bij ons, zodat we direct naar de beschadiging kunnen kijken en de opties voor velgen reparatie kunnen doornemen.

Reacties zijn gesloten.