Velgen herstellen

Snelle reparatie, scherpe prijzen

Wij van Autres kunnen uw velgen herstellen in een mum van tijd en dat tegen een scherpe prijs. Smartrepair is namelijk onze specialisatie. Hierbij gaat het om uitdeuken zonder spuiten door slim te werk te gaan. Uw velgen kunnen we in principe aan het wiel repareren, wat tijd en kosten bespaart. Ons vakmanschap zorgt ervoor dat uw velgen er weer als nieuw uitzien, of het nu lichtmetalen of reguliere autovelgen betreft. U kunt bij ons terecht voor onder meer het herstellen na stoeprandschade en reparatie van aangetaste velgen door corrosie. Wat kunnen we voor u doen?

Waarom is een velg zo belangrijk?

Met de juiste velgen zorgt u voor een nette en fraaie afwerking van uw voertuig. Zijn ze beschadigd, dan zal dit direct opvallen. Maar er zijn meer redenen om een autovelg na schade te laten herstellen. Het is namelijk een onderdeel van uw band en bepaalt dus voor een deel hoe de auto op de weg staat en rijdt. Wij adviseren daarom altijd om voor een goed merk velgen te gaan. Wanneer ze ongelijkmatig slijten, dan kan dit tot gevaarlijke situaties leiden voor uzelf, uw inzittenden en het overige verkeer. Kom bij twijfel daarom altijd bij ons langs. We kunnen u dan vertellen of herstellen noodzakelijk is of niet.

Hoe kunnen wij velgen herstellen?

Wie autorijdt, zal vroeg of laat een stoeprand raken met een beschadigde of bekraste velg als resultaat. Dat is natuurlijk flink balen, maar gelukkig biedt Autres uitkomst. Wij kunnen de schade snel herstellen en dat doen we op de volgende manier:

velgen herstellen

  • We plakken de band zelf netjes af om schade te voorkomen.
  • Vervolgens gaan we de velg polijsten.
  • Op de plaats van beschadigingen plaatsen we een speciale epoxy.
  • Met infraroodlicht droogt deze hars heel hard op.
  • We kunnen de velgen gaan schuren.
  • Daarna lakken we deze in de gewenste kleur(en).
  • Met een blanke lak werken we de autovelg af.

Heeft u nog vragen? Bel!

Heeft u nog vragen voor ons over bijvoorbeeld onze werkwijze? Of wilt u graag weten wat velgen herstellen precies gaat kosten? Maakt u dan een foto van de beschadiging en stuurt u deze naar info@autres.nl. Aan de hand hiervan kunnen we u een prijsindicatie geven voor het herstellen. Wilt u telefonisch contact opnemen, dan kan dit via 06-19608566. Natuurlijk bent u ook van harte welkom bij onze garage. U kunt altijd even langskomen en we kijken dan direct met u mee naar bijvoorbeeld de stoeprandschade. Zo krijgt u direct een advies dat past bij uw situatie. Voor velgen herstellen zijn wij uw beste keuze.

Reacties zijn gesloten.