Velg reparatie

Specialist in velg reparatie

Bent u op zoek naar een betrouwbaar en professional garagebedrijf voor velg reparatie? Bij Autres vindt u dé specialist op het gebied van velgen en het herstellen van beschadigingen en corrosie. Dankzij vele jaren ervaring kunnen wij uw autovelg er weer als nieuw laten uitzien. Bovendien doen we dit in een mum van tijd en voor een gunstige prijs. Wij voeren de reparatie namelijk uit aan het wiel zelf als het even kan, waardoor we het wiel er niet af hoeven te halen. Dat scheelt tijd en geld. Zo kunnen we scherpe tarieven bieden voor onze vakmanschap. Mogen wij uw velg repareren?

Zorg voor goede velgen

Met een mooie (lichtmetalen) velg geeft u de perfecte finishing touch aan uw voertuig. Niet alleen ziet het er netjes en fraai uit, maar ook is een goede autovelg belangrijk voor het rijden. Het is immers onderdeel van de band en bepaalt daarmee de houding van een voertuig. Treedt er een fikse beschadiging op of slijten de autovelgen ongelijkmatig? Dan kunnen er gevaarlijke situaties ontstaan. Denk aan uzelf, andere inzittende en overige weggebruikers en laat bij twijfel uw velg altijd nakijken. Wij kunnen u vertellen of reparatie nodig is.

Onze aanpak bij stoeprandschade

Een velg reparatie hoeft niet per se duur te zijn. Daarom herstellen wij bij voorkeur aan het wiel zelf, omdat we u dan sneller en voordeliger kunnen helpen. Vaak komen klanten binnen met stoeprandschade. Een stoepje kan immers snel over het hoofd gezien worden en toch lelijke krassen achterlaten. Onze reparatie gaat als volgt:
  • Om schade te voorkomen, plakken we de Velg reparatieband eerst af.
  • Vervolgens gaan we de velg polijsten en leggen we de schadeplek in met hars.
  • Dit droogt heel hard op dankzij een infraroodlamp.
  • Dan gaan we schuren en daarna spuiten we in de juiste kleur.
  • Uiteindelijk werken we af met een blanke lak ter bescherming.

Wilt u meer weten?

Heeft u nog vragen over onze aanpak of wilt u weten of reparatie in uw specifieke geval mogelijk is? Stuurt u dan een foto van de velg naar info@autres.nl. U hoeft dan niet langs te komen voor een indicatie van de kosten van reparatie. Wilt u ons graag persoonlijk spreken? Belt u dan naar 06-19608566. Wij vertellen u graag meer over onze slimme methode voor reparatie: smartrepair. Dit hoeft niet per se voor de velg te zijn, maar we kunnen bijvoorbeeld ook uitdeuken zonder spuiten. Voor schadeherstel en velg reparatie zijn wij uw beste keuze!

Reacties zijn gesloten.