Spotrepair

Spotrepair voor snel herstel

Voor het repareren van kleine (lak)schades is spotrepair de perfecte oplossing. U kunt hierbij denken aan stoeprandschade of het bumperhoekje dat u al langer stoort. Traditioneel schadeherstel kan al snel honderden euro’s kosten. Gelukkig kan het ook anders met spotrepair. Wij van Autres beheersen deze techniek en kunnen op die manier uw auto snel en voor een scherpe prijs weer repareren. Wilt u meer weten over uw specifieke schade en wat spotrepair voor u kan doen? Neemt u dan gerust contact op en we helpen u graag.

Hoe werkt het?

Met spotrepair hoeven we niet de gehele auto te spuiten, maar slechts een gedeelte. Een plek van maximaal A4-formaat kan op innovatieve wijze worden hersteld. Dit gaat als volgt:
  • autorepairWe mengen de echte autolak volgens een speciaal recept.
  • Eerst spuiten we de basislak in de gewenste kleur.
  • Dan laten we deze laag drogen met een infraroodlamp.
  • Vervolgens brengen we de blanke lak aan.
  • Na het drogen, is uw auto weer netjes en ziet u niets van de schade.

Wat zijn de kosten?

Bij de meeste verzekeraars heeft u een eigen risico. Dus wanneer u deze autoschade meldt, dan gaat dit ten koste van uw schadevrije jaren. Dit betekent dat uw premie omhoog zal gaan. Spotrepair is daarom een ideale methode om de lakschade te herstellen voor een scherpe prijs. Een reparatie duurt zo’n anderhalf tot twee uur. Prijzen zijn zeer verschillend en afhankelijk van aanvullende werkzaamheden, zoals plamuren. Ook de plaats van de schade kan een rol spelen. Kom gerust eens langs om samen naar uw voertuig te kijken en de opties te bespreken.

Op welke plekken?

Spotrepair is bij uitstek geschikt voor de onderdelen van de auto, waarop de lichtinval breekt. Zit er bijvoorbeeld schade midden op een deur, motorkap of dak, dan is het een minder geschikte techniek. Om verschil in kleur tegen te gaan, zullen we in deze situatie een groter deel moeten spuiten. In dat geval zullen we ervoor kiezen om op traditionele wijze te werk te gaan en hangt hier een hoger prijskaartje aan. Maar in alle andere gevallen is spotrepair een betaalbaar alternatief met fantastische resultaten.

Wilt u meer informatie?

Bent u nieuwsgierig geworden naar deze nieuwe techniek? Heeft u een schadeplek, bijvoorbeeld stoeprandschade, en wilt u dat wij hiernaar kijken? Dan bent u van harte welkom bij ons. U kunt ook telefonisch om meer informatie vragen: 06-19608566. Wilt u liever mailen, dan kan dit naar info@autres.nl. Ons advies is om even langs te komen, zodat we de autoschade direct kunnen bekijken. Op die manier kunnen we u passend advies geven over de mogelijkheden van spotrepair voor uw specifieke situatie.

Reacties zijn gesloten.