Spot-repair

Snelle oplossing met Spot-Repair

Spotrepair is de perfecte oplossing voor het repareren van kleine (lak) schades. U kent het wel, dat bumperhoekje wat u al langer stoort. Wanneer u het laat repareren op de traditionele manier, kost dit u al snel € 500,- tot € 650,-.  Dit kan ook anders! Bij spotrepair wordt een plek van maximaal A4 formaat op innovatieve wijze hersteld. Er worden echte autolakken gebruikt. De kleur wordt exact, volgens een speciaal recept, gemengd. Vervolgens wordt de kleurlak (basislak) opgespoten. Na het drogen met de infra roodlamp wordt de blanke lak aangebracht.

De meeste verzekeraars hebben een eigen risico. Tevens, wanneer u de schade meldt bij de maatschappij, kost dit u schadevrije jaren. U gaat dan al snel meer premie betalen. Spotrepair is de ideale methode om zonder hoge kosten de schade te herstellen. De duur van de reparatie ligt tussen 1,5 en 2 uur.

Sport-Repair

Sport repair

Uw auto weer als nieuw -
Snelle service -
Top kwaliteit lakken - Kleur-echt

Betaalbaar resultaat

Spotrepair is met name geschikt voor die plakken op de auto waar de lichtinval breekt. Dat betekend dat wanneer er een bv schade midden op een deur, dak of motorkap zit, spot repair daar een minder geschikte methode voor is. In zo'n geval moet er er groter deel worden gespoten om kleurverschil tegen te gaan. Dit zal dan op traditionele wijze hersteld moeten worden. In alle andere gevallen biedt Spotrepair een uitstekend en betaalbaar alternatief!

Klik hier als u contact wilt opnemen

Klik hier voor de prijzen van Spotrepair

Reacties zijn gesloten.