Over Autres

Bij Autres bent u aan het juiste adres bij autoschade

Mijn naam is Rein van Mourik en ik ben oprichter en eigenaar van Auto Restyle Service. Een aantal jaren geleden kwam ik in aanraking met het fenomeen: uitdeuken zonder spuiten. Dit wordt ook wel PDR genoemd omdat dit een methode is die uit Amerika komt. PDR staat voor Paintless Dent Repair.  De methode sprak mij erg aan en was van mening dat deze professionele manier van uitdeuken dé ideale reparatie voor kleine deukjes is. Daar komt nog bij dat het ook zeer betaalbaar is.

In 2010 ben ik begonnen en sindsdien werk ik met zeer veel plezier met deze methode. Het geeft altijd weer een goed gevoel als een klant verbaast is over het resultaat en tevreden zijn weg kan vervolgen zonder die irritante deuk waar hij zich al geruime tijd aan stoorde.

Echter, uitdeuken zonder spuiten is slechts één onderdeel van "Smart Repair". Dit is een verzamelnaam voor een breder pallet aan reparatiemogelijkheden zoals bijvoorbeeld, krasreparatie, spot repair , Steenslag, koplamp en velgreparatie. In de loop van de tijd werd veel gevraagd naar het repareren van krassen. Daar besloot ik mij in 2011 in te gaan specialiseren. Na een lange zoektocht naar de mogelijkheden heb ik een methode ontwikkeld om krassen te herstellen.

Over Autres

Alles over Autres

Ook kwam en steeds meer vraag naar het repareren van kleine schades zoals bumperhoekjes, raamstijlen, dorpels en spatborden. Spot repair is daar de oplossing voor. Wanneer de schade niet groter is dan een A4 formaat, is deze methode vaak mogelijk. Deze reparatie kost dan meestal niet meer dan 1/4 deel van de kosten die u zou betalen bij een schadeherstelbedrijf.

De 'Smart Repair' methodes zijn zeer betaalbaar. Vaak vallen de kosten nog in het "eigen risico" wat u bij de verzekeraar heeft. Bovendien meld u dan geen schade en levert u dus ook geen schadevrije jaren in. Wanneer u bv nog een grote schade maakt in datzelfde jaar, gaat u direct veel meer verzekeringspremie betalen.

Bij u in de regio

Onze werkzaamheden vindt u vooral terug in de provincie Gelderland. Zo kunnen wij u van dienst zijn wanneer u schade heeft aan uw auto in Apeldoorn, Vaassen, Twello, Hoog Soeren, Epe, Beekbergen, Ugchelen, Wenum-Wiesel, Deventer, Klarenbeek, Eerbeek en omgeving.

Autres biedt u een breed pallet aan "Smart Repair"mogelijkheden tegen een betaalbare prijs.

Reacties zijn gesloten.